Dags för Hack for Sweden 2019

Dags för Hack for Sweden 2019

På torsdag den 4 april är det dags för årets uppsättning av Hack for Swedens hackathon. Hackathonet är Hack for Swedens definierande event där företag kan möta unga talanger och offentlig sektor kan möta den privata.

Hack for Sweden är inte bara ett hackathon där programmerare utmanas till att hitta kreativa lösningar på knepiga problem. Det är även en mötesplats för alla som är intresserade av innovation. Från torsdag till lördag är det på Stockholmsmässan som morgondagens smartare lösningar kommer att programmeras. I år är temat för Hack for Swedens hackathon hållbarhet och hur öppna data och datadriven innovation kan leda till konreta verktyg i framtiden. Det är ett tema som grundar sig i Agenda 2030 och FN:s 17 globala mål.

Här på innovationskollen.se ser vi förstås fram emot att se hur deltagarna tar itu med utmaningarna som väntar och hur deras lösningar kan bidra till ett hållbarare samhälle.

Träffa oss på Dialogmakarna!
Dialogmakarna som har skapat innovationskollen.se är även eventpartners med Hack for Sweden. Så även vi kommer att vara på plats på Stockholmsmässan under hela hackathonet. Kom och säg hej! Du kommer att hitta vår monter bland alla andra av Hack for Swedens eventpartners.

Mer hos oss

Läs mer om Hack for Sweden

Läs om hackathons i allmänhet

Mer hos andra

Gå till Hack for Sweden webbplats 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.